Proven reliability

The VARIBOX® is the true multi-trip container. Tough, durable and reliable. Result: savings on your packaging costs with the VARIBOX®.

contact us

Varibox

Wilt u uw chemische stoffen op een veilige en verantwoorde manier vervoeren en bent u nog op zoek naar een goede oplossing hiervoor? Kies dan voor de Varibox van Promens. Met onze Varibox kunt u alle zuren en logen vervoeren en opslaan. De Varibox beschikt over een volledig gesloten systeem, geen dampen, dus u kunt niet in contact komen met de vloeistof. Hij is gebouwd om lang mee te gaan en geschikt voor intensief gebruik. Kiest u voor de Varibox van Promens, dan kiest u voor zekerheid.

Voordelen van de Varibox

De Varibox van Promens is een zeer veilige container voor de opslag van chemische stoffen. De Varibox beschikt over een geïntegreerde lekbak, zodat de container overal geplaatst kan worden. Wanneer u chemicaliën vervoert die een drukopbouw kunnen veroorzaken is er een ontluchter beschikbaar, zodat de druk in de tank gelijkt blijft. De robuuste constructie zorgt ervoor dat uw product keer op keer veilig in de Varibox blijft. Door te kiezen voor de Varibox profiteert u van de volgende voordelen:

  • Voor uw veiligheid: De Varibox is dubbelwandig, wat een veilige opslag van uw chemische producten garandeert.
  • Voor het milieu: Dankzij de aanzuigbuis minimaliseert u residu en daarmee afval. Daarnaast is de pallet gemaakt van gerecycled materiaal.
  • Ondersteun uw klant: De Varibox wordt via de bovenkant geleegd, waardoor het niet nodig is om deksels of doppen te openen.
  • Voor uw portemonnee: De Varibox is een duurzame en betrouwbare multi-trip container.

Over Promens

Promens heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van het produceren van transportcontainers en opslagtanks voor chemicaliën. Dankzij deze ervaring kunnen wij u een breed assortiment producten aanbieden om de specifieke industriële behoeften tegemoet te komen. De Varibox die wij u aanbieden is verkrijgbaar in vele kleuren, zodat u deze kunt afstemmen op uw corporate identity en indien gewenst kan deze ook worden voorzien van uw bedrijfslogo.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Varibox? Neemt u dan eens contact met Promens op. Wij staan u graag te woord en geven u de informatie die u nodig heeft. Dus wilt u uw chemische stoffen graag veilig vervoeren? Kies dan voor de Varibox van Promens!

Contact Opnemen